Servei de Creació d’Empresa al Club Emprèn. Entrevista amb la tècnica d’emprenedoria Marina Murtra.

Pots compartir aquesta informació en:

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Marina Murtra

Des del 2016, l’Ajuntament de Premià de Dalt té signat un conveni amb l’Escola Pia de Granollers a través del qual es dona assessorament a persones que volen muntar el seu propi negoci dins del Projecte Incorpora de la Fundació Bancària la Caixa.

És un servei obert a tota la població. Cal demanar cita prèvia trucant al 93 693 15 90 o al mail prmd.clubempren@premiadedalt.cat

La Marina Murtra, tècnica d’emprenedoria, ens explica en què consisteix el servei:

Si sóc un/a emprenedor/a en què em poden ajudar?

Emprendre avui en dia requereix d’habilitats, competències i coneixements. Si tens una idea de negoci, t’ajudem a analitzar-la i a estudiar la seva viabilitat.

Què és el punt PAE?

Un punt PAE és un punt d’atenció a l’emprenedor/a. Des d’aquest servei podem donar d’alta autònoms i crear SL a través del conveni que tenim signat amb el Ministerio de Industria, Comercio y Turismo. Aquest servei és gratuït i àgil, en el sentit que l’emprenedor/a no cal que faci els tràmits amb totes les administracions, només li cal demanar dia i hora amb nosaltres.

I si necessito finançament?

Finançar un negoci es pot fer de moltes maneres: recursos propis, capitalitzar la prestació d’atur, demanar un microcrèdit a Microbank, etc. Sempre recomanem fer números, estudiar bé l’operació a l’hora d’endeutar-se. A través de Microbank es poden finançar projectes fins a 25.000€ amb unes condicions interessants per a persones que tenen un projecte ben estructurat i compleixen tots els requisits. Des del nostre servei ajudem a tramitar microcrèdits.