Projecte TTT (Treball, Talent i Tecnologia) – Tecnologia i sostenibilitat en la construcció al Baix Maresme

Pots compartir aquesta informació en:

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Projecte TTT (Talent, Treball i Tecnologia)

A la comarca del Maresme el sector de la construcció ha tingut tradicionalment un gran impacte econòmic i territorial,  i ha representat en alguns moments una alta  demanda de mà d’obra. La realitat mediambiental i social requereix prioritzar la rehabilitació d’edificis amb criteris de sostenibilitat per sobre de la nova edificació, i necessàriament el sector haurà d’anar cap a un nou model congruent amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Aquesta transformació es farà gràcies a la innovació i l’ús de la tecnologia.

L’ajuntament de Premià de Dalt, des del Servei de Promoció Econòmica, i en col·laboració amb altres 9 ajuntaments del Baix Maresme (Argentona, Cabrera de Mar, Dosrius, El Masnou, Montgat, Òrrius, Teià, Tiana i Vilassar de Mar) posa en marxa el projecte anomenat TECNOLOGIA I SOSTENIBILITAT EN LA CONSTRUCCIÓ AL BAIX MARESME, que es desplegarà per treballar la innovació tecnològica i sostenibilitat de la cadena de valor de la construcció.

La cadena de valor de la construcció aglutina un important número d’empreses a la comarca que generen activitat econòmica i llocs de treball. Amb el projecte es pretén ajudar al creixement de  les empreses i la millora de l’ocupabilitat de les persones en atur i treballadores en actiu mitjançant la capacitació i transformació digital i tecnològica.

El projecte està subvencionat per la Diputació de Barcelona Projecte TTT