Programa Consolida’t per a persones treballadores autònomes

Pots compartir aquesta informació en:

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La patronal PIMEC, en col·laboració amb la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Premià de Dalt, treballen per ajudar a les empreses a sortir de la situació actual, posant al seu abast el Programa Consolida’t

Conjuntament ofereixen aquest programa de suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom, subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

El programa té per objectiu l’assessorament personalitzat i la formació per a la millora de la gestió empresarial.

Els destinataris del projecte han de complir els següents requisits:

Persones treballadores autònomes pròpiament dites o econòmicament dependents (TRADE)

Persones treballadores autònomes socitàries integrades en una societat civil privada, una comunitat de béns o societat limitada, sempre que no tingui més de 4 persones contractades ni una facturació superior a 500.000€ anuals.

Persones treballadores autònomes que hagin cessat en la seva activitat i vulguin dur a terme un nou projecte de treball autònom.

Com funciona:

-1. Sessions inicials col·lectives obligatòries. L’objectiu és la presentació del programa en dos sessions per garantir que la persona treballadora autònoma està en disposició de seguir adequadament el procés.

-2. Reunions individuals obligatòries. Es faran 6 sessions d’assessorament i acompanyament per part de consultors/es especialitzats/des, que faran juntament amb l’autònom/a una anàlisi de la situació actual del negoci o projecte, identificaran els recursos necessaris, elaboraran un pla d’acció i en faran el seguiment.

-3. Accions formatives de caràcter obligatori. Realització de dos sessions formatives: Compte de resultat i la seva anàlisi (4 h) i Tresoreria i planificació (4 h)

-4. Accions formatives de caràcter NO OBLIGATORI. Es recomana l’assistència a un mínim de 4 píndoles d’acord amb les indicacions de l’assessor/a Tutor/a.

9 Píndoles formatives en aspectes clau de la gestió empresarial : Introducció a la gestió de l’activitat econòmica (5 h) / La gestió comercial i l’atenció al client (15 h) / La gestió eficaç del temps (5 h) / Elaboració de pressupostos i gestió econòmica (10 h) / Networking: treball en xarxa (10 h) / Creixement personal (5 h) / Comunicació (10 h) / Aspectes jurídics i documentals de l’activitat (15 h) / Màrqueting digital (5 h)

Les persones interessades poden posar-se en contacte amb:

Ajuntament de Premià de Dalt / Promoció Ecònomica / Tel. 93 693 15 90 o a través de l’email prmd.ocupacio@premiadedalt.cat