Presentació nova empresa de Premià de Dalt: MOOS, molsa natural 100%

Pots compartir aquesta informació en:

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
MOOS

Moos és el nou projecte d’Studio Khamai. Un estudi creatiu format per dos joves emprenedors de Premià de Dalt. Una marca que gira al voltant de la molsa preservada provinent d’Islàndia. Un producte 100% natural de tacte suau i esponjós i ple de colors, que no necessita rec ni manteniment.

Si doneu una volta per la seva web www.mooscolor.com veureu els productes que ells mateixos dissenyen i les capses de molsa de colors amb la que cadascú es pot crear els seus propis objectes decoratius.

Creuen que tota persona té un petit artista dintre i que amb una mica d’informació i ajuda tothom pot ser capaç de decorar la seva vida de manera més sostenible. És aquí on apareix el que ells diuen Make Art Yourself (MARTY) una comunitat d’artistes que motiva, incita, inspira a altres a crear objectes a través de la molsa preservada. Diguem que Moos no entén d’edats, ni professions, ni gèneres, ni classes socials. Entén a les persones i s’adapta a elles.

“Estem molt il·lusionats amb aquest nou projecte que surt d’un petit raconet de Premià de Dalt, i contents de veure com a poc a poc fem arribar a la gent els nostres valors i la nostra manera de veure el disseny i el medi ambient!”

Els podeu seguir al seu instagram @moos.color

Per un món ple de natura i colors! Equip MOOS.