Nou espai de trobada online per a autònoms i emprenedors

Pots compartir aquesta informació en:

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La FAGEM en col·laboració amb el grup d’empreses GENTIC han creat un espai de trobada online per a autònoms i emprenedors des d’on tractar les necessitats que ha generat aquesta crisi.

Després de més de 60 dies de confinament l’activitat econòmica de molts sectors està aturada o, en el millor dels casos, intentant sobreviure. I entre els emprenedors circulen constantment preocupacions i reflexions sobre com adaptar-se a la nova realitat i sobre la viabilitat dels seus projectes.

Cal deixar enrere la paràlisi i la queixa per passar definitivament a l’acció, a la construcció d’una nova realitat per al món postcovid. En aquest sentit, ha sorgit la idea del nou Espai Digital FAGEM-GENTIC des d’on es proporcionarà un punt de trobada online amb entrevistes, debats i monogràfics per tractar les necessitats que ha generat aquesta crisi

Des del nou espai volen saber quins temes preocupen, per oferir un servei adaptat a les necessitats de les empreses del Maresme, i és per això que et conviden a donar el primer pas amb ells responent una enquesta

A partir d’aquí cadascú pot decidir si vol trobar les eines i el suport necessari per tirar endavant i incorporar-se amb garanties al nou paradigma econòmic i social que s’obre a partir d’ara.

Enquesta nou Espai Digital FAGEM-GENTIC