Inscripcions obertes Programa “Accelera el Creixement” – Diputació de Barcelona

Pots compartir aquesta informació en:

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Accelera el Creixement

S’obre la novena edició de l’Accelera el Creixement, un programa de suport a empreses amb potencial de creixement i consolidació promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC i, en el qual el Consell Comarcal del Maresme participa com a agent referent del teixit empresarial del territori.

Davant les dificultats que la situació excepcional generada per la COVID-19 comporta per a les empreses del territori, el programa s’ha reorientat i adaptat a ajudar a les PIMES a transformar els seus negocis a aquesta nova realitat. És a dir, a revisar l’estratègia de l’empresa amb experts i a treballar palanques claus per afrontar aquest situació incerta, com són la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, la internacionalització, i l’organització empresarial adaptades al nou context, així com una nova palanca, la de finançament, per analitzar i reforçar l’estructura financera, que en la majoria de casos s’ha vist afectada.

Aquest programa està adreçat a empreses de la demarcació de Barcelona i se’n farà una selecció de només 50 empreses. En cas de què la vostra empresa sigui seleccionada tindrà l’oportunitat d’accedir a més de 75 hores de formació i d’assessorament in company amb experts. El cost real del programa està valorat en 5.500 euros per empresa, però està subvencionat i l’empresa només paga 500 euros + IVA.

Les candidatures es podran presentar fins el 6 de juliol de 2020 mitjançant un formulari d’inscripció.

Per a més informació del programa, podeu consultar amb nosaltres al Tel. 93 693 15 90 o a través de l’email prmd.ocupacio@premiadedalt.cat