Entrevista a l’Anna Criado, especialitzada en Màrqueting i Vendes, que ha creat el seu propi projecte professional anomenat AGORAXX1

Pots compartir aquesta informació en:

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Anna Criado

És ben cert que estem davant un futur econòmic incert per a tothom, però també ple de noves oportunitats, reptes i iniciatives. És per això que vam entrevistar a l’Anna Criado, una farmacèutica especialitzada en Màrqueting i Vendes.

Quina és la teva proposta empresarial?

Agoraxx1 neix d’una il·lusió i una experiència laboral de més de 20 anys en el sector salut i empresarial en particular. La proposta s’inspira en les antigues àgores gregues, punts de trobada de pensadors i ciutadans per compartir les seves idees. Aquest és just el nostre objectiu, generar diferents tipologies de trobades, ja siguin reunions científiques o formatives, congressos, networking o projectes creats a mida, així com diferents serveis de Màrqueting. A més generem propostes d’àmbit social orientades tant a empreses com a particulars i que anomenem “experiències úniques”, per fomentar el contacte personal o professional que tant demanem ara.

Tot això adaptant-nos als diferents formats presencials o be online que demana el mercat i entorn canviants.

A quina tipologia de clients et dirigeixes?

Cobrim un perfil ampli de clients, tot dependrà del tipus de servei que necessitin. Empreses, laboratoris, societats mèdiques, institucions i entitats, així com particulars i autònoms … són susceptibles de contractar els nostres serveis.

On resideix el teu valor diferencial?

L’experiència professional em diu que oferir bons productes o serveis innovadors és òbviament important, però no és el tot perquè hi ha altres paràmetres iguals o més importants. Treballar de manera estreta amb el client aportant propostes de valor i “sumant valor a les seves idees”, abans, durant i després del projecte és fonamental. I sempre sota uns estàndards de qualitat, servei, confiança, professionalitat i diferenciació, que són justament la nostra filosofia de treball en Agoraxx1.

Anna Criado
629126938
ana@agoraxx1.com