Digiemprèn-Plataforma online per a digitalitzar el teu comerç

Pots compartir aquesta informació en:

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Digiemprèn

Curs: Claus de la logística en el comerç online

Descobreix i aprèn la importància de tenir controlada la logística dels enviaments i quin és el model més adequat per el teu projecte.
El dinamisme de les vendes a través d’internet ha incrementat exponencialment la gestió de la logística, alhora de fer els enviaments dels productes. Disposar d’una bona plataforma logística que permeti gestionar amb la màxima rapidesa i seguretat lliuraments i devolucions de productes és un dels objectius que es volen assolir en aquest curs.
Inscripció: fins al 4 de setembre de 2020
Dates del curs: del 14 de setembre de 2020 a l’ 11 d’octubre de 2020

Curs: Google loves you

Curs per a millorar la visibilitat del teu negoci gràcies al SEO.
Actualment, un negoci que no apareix a Google és gairebé com si no existís. Encara que et sembli increïble aprendre com enamorar a Google no és tan complicat com molts creuen.

Una vegada facis el curs hauràs après: -Què és el SEO i quins són els principals factors de posicionament -Què és una “paraula clau” i com trobar les més adequades per al teu negoci -Recomanacions de SEO On Page per a optimizar la teva botiga online
Inscripció: fins al 4 de setembre de 2020
Dates del curs: del 14 de setembre de 2020 al 4 d’octubre de 2020

Curs : Atenció al client, negocis online brillants

Com donem un servei excel.lent
Pots tenir els millors productes, les millors fotos i presentacions, fins i tot la millor tecnologia, però si el teu client no sent que tens en compte les seves necessitats, les seves inquietuds, els seus sentiments… potser faràs una venda, però és poc probable que repeteixi i, el que és més important, no parlarà de la teva marca al seu entorn ni et recomanarà.
En aquest curs descobriràs totes les claus per aconseguir que el teu client i tu tingueu una experiència positiva de compra i com a conseqüència que aquest és converteixi en client fidel i fan i ambaixador del teu negoci.
Inscripció: fins al 2 d’octubre de 2020
Dates del curs: del 5 d’octubre de 2020 al 25 d’octubre de 2020

Curs: Què has de fer abans de vendre online

Vols saber si ha arribat el teu moment d’emprendre online?
Amb aquest curs sabràs si vols, i sobretot si pots, donar el pas d’obrir el teu comerç online i altres decisions de negoci.

Aquest curs planteja reflexions, informació a tenir en compte i exercicis pràctics per tal d’ajudar a tot petit negoci que s’estigui plantejant donar el pas de vendre online pugui valorar què tenir en compte abans de fer-ho amb èxit. En ell trobareu recursos concrets des d’un punt de vista realista que seran útils per a qualsevol negoci o tipus d’emprenedor tot fugint de fórmules màgiques que ja s’ha demostrat que funcionen en un percentatge molt baix i que sobretot només aconsegueixen frustració i pèrdua de temps i diners.
Inscripció: fins al 4 de setembre de 2020
Dates del curs: del 7 de setembre de 2020 al 27 de setembre de 2020

Digiemprèn