Digiemprèn – Nova plataforma online per digitalitzar el teu comerç

Pots compartir aquesta informació en:

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Premià de Dalt vol fer conèixer aquesta nova plataforma online per al comerç.
Digiemprèn ha sigut creada per la *Diputació de Barcelona* per estar al dia dels temes relacionats amb el comerç online. Si tens un negoci digital o en vols tenir un, t’interessa per accedir a recursos de formació online i aprendre les eines que requereix aquest moment.

Miniguia: Instagram: com aconseguir el millor aparador

Teniu un bon storytelling del vostre perfil d’Instagram? Planifiqueu o improvitzeu el contingut? a la miniguia es parla d’estratègies per visibilitzar el vostre negoci com un aparador entre la vostra clientela actual i futura. Ara més que mai és una bona oportunitat per mostrar els productes o serveis a la xarxa.

Curs “Com aconseguir les teves pròpies fotos professionals”

En aquest curs es parlarà de com aconseguir bones fotografies de producte. Et proporcionaran recursos, teoria, tècniques fotogràfiques, d’estilisme, d’edició, etc. I és que, en una botiga online, les fotografies son l’únic contacte visual que el consumidor tindrà del producte final.

Inscripcions fins: 27 de maig
Inici: 1 de juny

Curs “Com fer el teu Pla de Màrqueting online i offline”

La marca és un valor integral que no només comunica els productes que podem trobar en una botiga sinó que transmet també la seva filosofia i manera de ser. S’explicarà la seva importància i com podeu utilitzar aquesta eina per desenvolupar una metodologia senzilla enfocada a vendre més i sobretot millor.

Inscripcions fins: 27 de maig
Inici: 1 de juny

A més, a través del correu digiempren@diba.cat podeu explicar la vostre situació empresarial i dir com Digiemprèn pot ajudar a fer-li front. Els vostres missatges ajududaran a decidir com avançar.

Digiemprèn