Coneguem les nostres empreses. Sensacions Nails & Relax – Primer spa urbà a Premià de Dalt especialitzat en manicures i pedicures veganes

Pots compartir aquesta informació en:

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Elena Cepeda Gómez

L’Elena Cepeda Gómez ens fa arribar la seva nova proposta de serveis a Premià de Dalt.

Ens expliques en què consisteix el teu negoci?

Avui en dia són pocs els moments que tenim per dedicar-nos a nosaltres mateixos, per això quan vam decidir obrir Sensacions Nails & Relax, ho vam fer pensant no només en que fos un centre en el que es pogués gaudir de manicures, pedicures i tractaments de bellesa, si no en que es convertís en un spa urbà en el que tothom que hi vingués, ja fos home o dona, pogués submergir-se en un oasis de relax i benestar, i que per uns moments pogués oblidar-se de tots els problemes i obligacions. Per això ens agrada cuidar tots els detalls per poder crear aquesta atmosfera de relaxació mitjançant la decoració del propi centre amb colors càlids i acollidors, així com mitjançant les olors i la música ambiental. Sense oblidar-nos que tot això no seria possible si no contéssim amb un personal que té com a màxima cuidar i mimar als seus clients.

Que li dona valor afegit?

Sensacions Nails & Relax, és el primer spa urbà a Premià de Dalt especialitzat en manicures i pedicures veganes. Per a nosaltres és molt important estar compromeses amb el medi ambient, però sens dubte el nostre valor afegit és cuidar dels nostres clients oferint-los productes de màxima qualitat.

Sempre has treballat pel teu compte?

La veritat és que no. I la meva història amb aquest negoci és un pèl curiosa. Sóc advocada de professió però sempre he sigut una persona emprenedora i amb moltes inquietuds. Per circumstàncies familiars i laborals en el 2014 vaig marxar a viure a l’estranger i em vaig convertir en mare de 3 precioses nenes, de manera que vaig aparcar la meva carrera professional. Quan l’any 2018 vaig venir a viure a Premià de Dalt, em vaig adonar, un dia fent voltes pel poble, que no hi havia cap negoci com el Sensacions. Si bé es cert que hi havia diversos centres d’estètica no hi havia cap que oferís aquesta sensació de relaxació amb productes vegans. Així que parlant amb una amiga li vaig explicar la nova idea de negoci i li va encantar, així que vam començar a buscar local i Sensacions Nails & Relax es va convertir en una realitat.

Què t’ha motivat a tenir el teu propi negoci?

Durant molt de temps em vaig plantejar en tornar a la meva professió d’advocada, la qual m’apassiona, però malauradament és una professió molt exigent i que requereix molta dedicació, per lo que se’m feia molt complicat conciliar-la amb la meva faceta de mare, tenint em compte que les meves filles tenen 6, 4 i 3 anys. Així que vaig decidir reinventar-me i buscar una idea de negoci que em permetés seguir activa en el món laboral però que a la vegada em permetés dedicar-li temps de qualitat a la meva família. I aquesta combinació l’he aconseguit amb el nou projecte de Sensacions Nails el qual em permet conciliar a la perfecció la meva vida laboral i familiar.

Com a dona treballadora i mare que soc dono molta importància a la conciliació familiar per això m’agrada que les meves companyes de Sensacions també puguin tenir i gaudir de temps amb les seves famílies.

Sensacions Nails & Relax
Carrer del Mar, 26
Premià de Dalt
Tel: 93 517 60 53
Email: sensacionsnails@gmail.com
Sensacions Nails & Relax.com
Instagram Sensacions Nails & Relax