Coneguem les nostres empreses: Patatas Alfonso Torres

Pots compartir aquesta informació en:

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Patatas Alfonso Torres

Com va començar Patates AlfonsoTorres?

L’origen de Patatas Alfonso Torres s’ha de buscar en una petita xurreria de Premià de Mar, que va obrir les seves portes el dia de nadal de 1975. Deu anys més tard, va néixer Patatas fregides Alfonso Torres com a empresa. Actualment, ja podem contar 40 anys al negoci de les patates fregides.

És un producte artesanal?

En aquest món on la tecnologia és tan imprescindible, sembla estrany trobar una empresa on es treballi semblant a fa 40 anys. Actualment, es troben els dos germans, Manuel i Alfonso Torres, segona generació, que asseguren que la seva empresa familiar continua fregint les patates de la mateixa manera que feien els seus pares, Dolores Ortega i Alfonso Torres, a la seva xurreria. L’únic que canvia és que la peladora és més gran, que les patates passen per una talladora industrial i que després recorren una cinta mecanitzada. Per la resta, són les patates fregides de sempre, patates que es fregeixen continuant la tradició que els hi van ensenyar a casa. Les patates Alfonso Torres, són autentiques patates fregides de xurreria.

Teniu molta varietat de patates?

Actualment, comptem amb 13 productes. A part de fer patates fregides hem ampliat mercat amb una salsa d’aperitiu i un vermut. Les varietats de patates fregides que trobem son les tradicionals, ondulades i amb sabors com ara pernil, anxova, o trufa. A més, tenim un producte de xips de verdures, amb xirivia, remolatxa i moniato.

Comenceu a comercialitzar nous productes, quins són?

En aquests últims mesos, hem apostat en treure al mercat tres sabor nous de patates fregides: ceba caramel·litzada, bolets, i llimona amb pebre. A més, hem apostat per treure nous productes, com la salsa d’aperitiu i el vermut. Dos complements essencials per fer un bon vermut.

Quin és el vostre Mercat?

De sempre el nostre mercat ha estat Catalunya, tot i que actualment ens poden trobar a nivell nacional i internacional, com a Rússia o bé Suècia. Les patates fregides Alfonso Torres es troben principalment en petites botigues de barri tot i que a grans superfícies també.

Quin és el valor afegit de Patates Alfonso Torres?

El valor afegit es troba en la qualitat de les patates i el fet de fregir en un bon oli, que fa que encara estiguin més bones. Un altre valor afegit es que no s’ha canviat ni una matèria prima ni el procés de fabricació. S’utilitza la mateixa bona qualitat de les patates, oli i sal que fa 40 anys. Bona patata, fregida en un bon oli, i al seu punt de sal. Així son les nostres patates.