Coneguem les nostres empreses. Entrevista a Vicenç Urrutia, CEO de l’empresa VICTOR UNIFORM S.L. de Premià de Dalt

Pots compartir aquesta informació en:

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Vicenç Urrutia

A què es dedica la vostra empresa?

Ens dediquem a la consultoria de recursos humans i al desenvolupament del lideratge i, en general, a la consultoria de gestió per a empreses, amb mètodes que generen una estricta orientació a resultats i un major compromís i participació dels empleats amb l’empresa.

Ens pots explicar una mica el teu historial?

Pel que fa a formació soc Màster en Economia i Direcció d’Empreses de IESE, de la Universitat de Navarra, Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i Advocat.

La meva experiència s’ha consolidat al llarg de més de 30 anys de carrera professional com a responsable de R.R.H.H. i de Serveis Jurídics en grans organitzacions, i en consells de direcció i d’administració a Caixa Laietana, Mútua Unió Museba Ibesvico, Visa, Umivale Prevenció i BFA.

Quin és el vostre mercat?

Per la naturalesa de la nostra activitat enfocada als Recursos Humans i el govern corporatiu, el nostre mercat es circumscriu a tota mida i sector d’empresa, des d’una petita pime fins a multinacionals del país, estant centrats en empreses de Catalunya i Andorra.

Què dona singularitat a la vostra empresa?

La nostra experiència ens ha portat a centrar-nos en una rigorosa avaluació dels directius i del talent dels col·laboradors, una rigorosa gestió per objectius de l’equip i una estricta valoració del mateix per resultats, posicionant al líder al servei del seu equip per ajudar-lo a triomfar.

On resideix el vostre valor diferencial?

Confessem que hem viscut, doncs el nostre equip està format per professionals sèniors que han exercit la seva activitat en alts nivells de responsabilitat, lluny de mers plantejaments acadèmics i teòrics, el que ens permet aportar solucions sempre pràctiques i assumibles per l’empresa.

VICTOR UNIFORM S.L
Tel: 630 95 80 51
Email: vi.urrutia@victoruniformsl.com
victoruniformsl.com