Coneguem les nostres empreses. Entrevista a David Gonzalez, CEO de l’empresa GAD Gonzalez Arte y Decoración, SL del Polígon Industrial Buvisa

Pots compartir aquesta informació en:

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
David Gonzalez

A què es dedica la vostra empresa?

La nostra empresa està especialitzada en la transformació de la fusta i derivats, en la fabricació de motllura per a quadres, miralls, portafotos i d’altres … tant per a decoració com per a publicitat.

Amb el temps hem evolucionat i fabriquem més articles de decoració i de PLV per a grans marques, encara que a data d´avui el nostre producte número 1 és el mirall per a decorar.

Quin és el vostre mercat?

El nostre mercat en el món de la decoració és a nivell europeu. Portugal, Espanya, França, Suïssa són els nostres mercats més forts. Les empreses que més consumeixen el nostre producte són les grans superfícies de bricolatge i decoració (Conforama, Leroy Merlin, Bauhaus, Corte Inglés…).

I l’e-commerce suposa una importantíssima via de venda.

Què dona singularitat a la vostra empresa? Quin és el vostre valor afegit?

Fem col·leccions tancades amb exclusivitat pels nostres clients, a un preu competitiu i amb una resposta d´entrega quasi immediata, estem servint el producte en un màxim de 5 dies, quan no el tenim fabricat.

El nostre valor afegit recau en què podem fabricar tot allò que el client necessita, ja que nosaltres partim de la transformació directe de la matèria prima, tant de fusta, mirall, decoració… tot allò que necessitem per finalitzar el producte.

Heu participat, com a empresa de Premià de Dalt, en el programa Accelera el Creixement, impulsat per la Diputació de Barcelona i la PIMEC PAE, quins beneficis us ha aportat?

SÍ, hem participat en l´edició 2020 i ha estat positiva per conèixer altres tipus d´empreses i noves eines de treball en l’ àmbit e-commerce, que és on veiem el nostre futur de vendes.

L’Ajuntament de Premià de Dalt ha contractat a PIMEC PAE per elaborar un estudi per identificar les necessitats dels polígons. Què en penses de la iniciativa?

És una gran iniciativa, ja des de que l´ajuntament va fer la Jornada de Capacitació Empresarial, crec que va ser un encert. Veig que pot ser una gran actuació i sobretot crear un grup d´empresaris de la zona i veure les necessitats de cadascun, escoltar als veïns i veure entre tots como podem millorar i col·laborar entre nosaltres.

-Gonzalez arte y decoración SL
-Llevant, 1 08338 Premia de Dalt
-937522753
-david@gonzalez-arte.com / info@gonzalez-arte.com
www.gonzalez-arte.com