Coneguem les nostres empreses. Entrevista a Daniel Sánchez Conesa, gerent de Jardinet&Piscinet

Pots compartir aquesta informació en:

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Daniel Sánchez Conesa
  • A què es dedica la teva empresa?

Jardinet & Piscinet són dues empreses diferenciades on oferim serveis de construcció i manteniment de jardins i piscines. Per a nosaltres va ser molt important separar els serveis perquè són sectors diferents i volíem garantir als nostres clients que quan requereixin un servei acudiran operaris qualificats i/o titulats per a cada activitat.

Realitzem projectes paisatgístics complets on ens encarreguem de dissenyar i assessorar els nostres clients podent-los mostrar el seu futur jardí i piscina en dissenys 3D. Desenvolupem tot el procés de construcció fins a l’últim detall.

La nostra major demanda i dedicació són els manteniments i remodelacions tant de jardins com de piscines on els clients poden sentir-se tranquils en deixar que ens ocupem de tot.

  • Què et diferencia d’altres empreses que es dediquen a la mateixa activitat?

Sens dubte el nostre equip humà. Som molt exigents amb les incorporacions, per això garantim un tracte amable i un servei ràpid i professional al qual li sumem les millors maquinàries del mercat que minimitzen els sorolls i la contaminació de l’entorn.

Innovem amb nous sistemes de treball i noves tecnologies que puguin oferir un millor servei.

I sobretot, la nostra política de qualitat i servei post-venda en acompanyar al client en tots els dubtes o inquietuds posteriors als serveis prestats.

  • L’empresa està situada a la Ctra. de l’Enllaç 25 de Premià de Dalt, què t’ha motivat a obrir aquesta oficina?

El creixement natural del negoci va fer que necessitéssim un magatzem per a guardar maquinàries, un terreny on allotjar camions, remolcs, contenidors vegetals per al seu posterior processament… I ens vam adonar que en les visites als clients els costava decidir-se per materials per a l’elaboració del jardí o piscina en visualitzar-los només en fotografies, per això va ser un encert poder oferir-los una ubicació excel·lent amb aparcament on veure un petit showroom per a triar materials, una botiga amb productes de jardineria, piscines i regs, perquè puguin proveir-se ells mateixos, i l’oficina principal on poden contactar amb nosaltres de manera presencial donant un punt de confiança en un sector que sol operar de forma nòmada.

Sóc la segona generació de jardiners de la família on junts sumem més de 60 anys d’experiència, visc i treballo a Premia de Dalt, però és ara quan realment tenim una gran presència a la població. Confio en continuar creixent a Premià de Dalt i oferir els millors serveis als seus ciutadans.

Mov. (+34) 676 11 92 31 / 649 49 57 42
jardinetbcn.com
piscinetbcn.com