1a Jornada de Capacitació Empresarial/Club Emprèn. Conferència online “Els reptes de les empreses davant la COVID” a càrrec de Xavier Marcet

Pots compartir aquesta informació en:

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Xavier Marcet

Dia i hora: dijous 19 de novembre de 2020, a les 9.00 h Zoom
Durada: 45’ + preguntes
Cal inscripció prèvia trucant al 93 693 15 90 o a l’email: prmd.clubempren@premiadedalt.cat

Temes a tractar:

  • La realitat actual en el món empresarial
  • Com enquadrar les empreses en aquesta crisi
  • Cap a on anem
  • Canvis globals que ens esperen

Xavier Marcet és consultor en estratègia, innovació i emprenedoria corporativa. Format en postgrau en les escoles de negocis UC Berkeley, IESE i ESADE i una llicenciatura anterior en Història per la UAB.

Des de 2002 treballa ajudant a empreses, universitats i administracions a desplegar models d’innovació orientats a obtenir resultats. Anteriorment va ser Cap del Gabinet de Rectorat de la Universitat Politècnica de Catalunya, Director de la Global University Innovation Net, Director general de l’empresa Localret.

Ha desenvolupat consultories internacionals en més de 20 països d’Europa i Amèrica, en empreses com HP, Sony, Arauco, Grup Suez, Repsol, Banc de Sabadell o Seat.

Presideix Lead to Change (Barcelona – Madrid – Boston i Santiago de Xile) que són empreses en xarxa dedicades a la consultoria en estratègia i innovació i 8Wires, una start up sobre Big Data i Management. Des de 2019 presideix l’Euncet Business School i l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya (IACC). Així mateix, és president fundador de la Barcelona Drucker Society. És professor de la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona School of Management) i imparteix nombroses conferències a l’ any sobre temes d’innovació i emprenedoria, així com classes a diferents escoles de negoci i universitats d´Espanya i Llatinoamèrica.

Els seus últims llibres publicat són “Coses que aprenem després” (Plataforma Editorial, 2010), “Innovació Pública” (RIL Ed. 2013) i “Esquivar la Mediocritat “(Plataforma Editorial 2018). És col·laborador habitual per temes de management del periòdic La Vanguardia i del blog www.sintetia.com

@XavierMarcet
Linkedin Xavier Marcet
xaviermarcet.com
xavier.marcet@leadtochange.net

Departament de Promoció Econòmica
Plaça de la Vila, 1 1r pis
Premià de Dalt
Tel. 93 693 15 90
prmd.clubempren@premiadedalt.cat