Georgina Coma

Ajudem els nostres clients a comunicar el seu missatge a partir de conceptes

clars i una GRÀFICA simple.  Oferim serveis de DISSENY GRÀFIC a mida i amb personalitat, som àgils i anem al detall. PASSIÓ PER FER CRÉIXER EL TEU DISSENY.

ESTUDI DE DISSENY AMB SERVEIS DE:

Branding_imatge de marca//Manuals de marca//Fulletons//Disseny editorial//Catàlegs d'empresa//Cartells publicitaris//Campanyes publicitàries//Merchandising comercial// Senyalització//Muntatge d'exposicions//Organització gràfica de congresos//Formació per a comerciants i empreses.

Cada projecte el precep com un repte particular. Dissenyadora gràfica especialitzada en imatge gràfica i publicitària. Formadora i consultora del món digital i multimèdia.

Realitza campanyes publicitàries i corporatives per a un gran nombre  d'empreses i institucions públiques. Diplomada en Disseny gràfic i comunicació, per ELISAVA Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona. Col·legiada núm. 609, pel Col.legi oficial de Disseny Gràfic de Catalunya. Per a ella, el disseny no és tan sols la seva professió, és la seva filosofia de vida. Ofereix solucions a la vegada què estratègies per aconseguir productes de qualitat. Els seus coneixements i experiència li permeten enfocar de manera alternativa, sensata i responsable social i creativament, els projectes plantejats pel client.

Dades de l'Empresa:

Avda. Collet de la Cisa, n.6
617877722

Ubicació: