Les NOSTRES Empreses
Filtrar per sector:
Filtrar per activitat:
Eva Liebana Ferrer

Restaurant de cuina casolana obert de dilluns a divendres de 8 a 16h. Menú diari.

Camí del Mig nº20
676514076
Restaurant Can Martí

Restaurant especialitzat en cuina casolana, carns a la brasa, escalivades, rostits, esqueixades... Cuina catalana. Dinars de 13 h a 16 h i sopars el divendres i el dissabte de 21 h a 23 h. Menú els dies feiners.

Masia Can Martí, Carretera Premià de Mar s/n
93 752 37 59
Restaurant El Balcó de Premià de Dalt

"El Balcó de Premiá de Dalt". Con una cocina mediterránea, moderna, que combina productos de temporada, elaborados con los mejores ingredientes de la comarca, y con unas impresionantes vistas panorámicas, es ideal para acoger todo tipo de celebraciones, tanto familiares, como de empresas. Al formar parte del Club de tennis Premiá de Dalt, dispone de una amplia superficie exterior, donde las familias que vengan con niños, podrán relajarse mientras los pequeños se divierten.Los días festivos (Sábados y Domingos) disponemos de un nuevo servicio de kanguro para niños de hasta 10 años, este servicio es gratuito y está orientado para todos los clientes del Restaurante.

Torrent Mateu Mas ,31
93 853 56 31
Restaurant Racó d'en Manel

Restaurant de cuina de mercat. Menús de dilluns a dissabte. Tot tipus d'embotits ibèrics.

Carrer Miramar ,22
93 751 07 79
Restaurant Sant Antoni

El restaurant Sant Antoni és d'aquells de tota la vida. De tradició familiar, aquest local de Premià de Dalt va començar com a hostal i segueix en mans de la família que el va veure néixer, unes generacions després. Si hi ha alguna cosa per al que és perfecte el restaurant Sant Antoni és per celebrar una bona Calçotada. Però en la seva carta, caracteritzada per la cuina tradicional i de mercat, pots trobar plats per a tots els gustos. Disposa de terrassa, aparcament i un ample jardí.

Carrer Penedès ,43
93 751 52 11
Restaurant Sant Jaume

Esmorzars, menú diari, entrepans i tapes. Carta els caps de setmana. Horari de dilluns a diumenge de 7 h a 24 h.

Riera Sant Pere ,147
93 752 29 08